tiistai 27. tammikuuta 2015

Värihaaste 1/5: vihreä

Perhosia masussa -blogin ihana Minna heitti minulle tämän haasteen, jossa esitellään viisi omasta kodista löytyvää väriä ja jokaista väriä kohden haastetaan uusi bloggaaja mukaan leikkiin. Tämä haaste on minusta jotenkin tosi kiva, joten ehkä vähän vastoin tapojani; tervetuloa urkkimaan meidän kotia!

Ensimmäinen värivalintani on vihreä. Se on meillä keittiössä valkoisen kanssa päävärinä, ja sitä löytyy mm. isovanhemmiltani perityistä kahvipurkeista, verhoista, kissan ruokapisteeltä, patalapuista ja uunikintaista sekä matosta. Meillä on itseasiassa myös tumman vihreää kaakelia keittiössä, mutta siitä ei minun kuvaustaidoillani kyllä saa mitenkään julkaisukelpoista kuvaa tässä ihanassa talvivalaistuksessa.








Myös työhuoneessa (eli tulevassa lastenhuoneessa) on vihreää. Matto, Thaimaasta ostamani elefanttityyny sekä pikku mimmin sängynsuoja edustavat kyseistä väriä.





Yllätys yllätys, myös lelukorista löytyy vihreää.



Oman vaatekaappini ovessa roikkuu tyttärelleni jo pieneksijäänyt mekko, jonka vanhempani ostivat hänelle kesälomareissultansa. Meille ei oikein tullut sellaisia tilaisuuksia, jossa olisimme sitä voineet käyttää, mutta kolttu on minusta niin suloinen että se on edelleen esillä.

Oikeanpuoleisessa kuvassa on peitto, jonka virkkasin tyttärelleni hänen polskiessaan vielä kohdussani. En tiennyt hänen sukupuoltaan silloin ja valitsin neutraalin värin, vihreän.



Kylpyhuoneessa on vihreitä purnukoita, kuten tuo Urtekramin ihana hoitoaine.



Ja lopuksi, kirjahyllystä löytyy vihreää paitsi kirjoista myös tuikkukupeista.




Tänään haastan mukaan Aino ja tuhmat luistimet -blogin taitavan Annan!

2 kommenttia:

  1. Ihania väripilkkuja! :) Mä en edes hoksannut, että olisi voinut kurkata kirjahyllystä tai vaatekaapista värejä mukaan. Vihreää väriä löytyy mun vaatteista aika mukavasti, tykkään :) Ja kirjoistakin olis löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon sitä väriä kyllä rupeskin löytymään, kun alkoi oikein katsoa! Ajattelin ensin, että ei meillä paljon vihreää ole. :)

      Poista