sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Värihaaste 2/5: violetti

Valitsin värihaasteen toiseen osaan helpon värin, violetin. Sitä on meidän kodissamme ehdottomasti eniten, sillä paitsi minua niin kyseinen väri miellyttää myös miestäni.

Olohuoneesta violettia löytyy mm. seinästä, verhoista ja matosta. Laitoimme remontin yhteydessä olohuoneeseen ihan ensin harmaan tapetin, mutta jo muutamaa kuukautta myöhemmin todettiin, että se on liian ...noh, harmaa.





Jääkaapin ovessa on kaksi violettia sydänmagneettia, jotka itse asiassa ovat päätyneet meille vähän hassua reittiä. Asuin vuokrayksiössä Espoon puolella ennen kuin tapasin mieheni, ja minua edeltävä asukas oli jättänyt nämä ainoana asiana sinne, kun kyseiseen asuntoon muutin. Otin ne mukaani asunnosta luovuttuani, sillä jotenkin ne olivat minusta hellyyttävät.



Myös eteisessä on violetit matot. Ja huono valaistus, kuten kuvan laadusta voi päätellä.



Tyttärelleni virkkaamani pöllö on vaalean violetti (ja ihanan pehmeää bambulankaa!).



Ja tämän taulun teimme pikku mimmin kanssa miehelleni isänpäivälahjaksi. Tekoprosessista on kuvia täällä.



Makuuhuoneessa on violetteja tyynyjä ja violetti räsymatto, jonka pelastin vanhempieni luona roskistuomiolta. Hyllyn päällä on myös viime vuoden Blossa -pullo. En ole vielä hennonnut luovuttaa sitä kierrätykseen, vaikka alkoholipullo sisustuselementtinä onkin aika mauton. Se sopii vain niin hyvin meidän väreihin, ja onhan siinä myös meidän tyttäremme syntymävuosi...!




Bonuksena jotain kylpyhuoneen kaapista löytynyttä violettia.

4 kommenttia:

  1. Ihana toi violetti räsymatto! Onneksi ehdit pelastamaan sen kaatopaikalta. :) toi pöllö on kanssa suloinen, voi kun mäki osaisin virkata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on minustakin ihana!
      Tuollaisen pöllön virkkaaminen on itseasiassa tosi helppoa. Ei tarvitse osata kuin ihan perustekniikka.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei, mistä tuo violetti tapetti on? Etsin kuumeisesti kivaa tapettia uuden asuntomme makuuhuoneeseen, ja tuo näyttäisi juurikin passelilta sävyltä:)

    VastaaPoista